لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

طرز تهیه نان پیتا، فراورده ای مقوی از دانه های کنجد

نان پیتا ازجمله نان‌های کنجدی خوشمزه‌ای است که می‌توان در فضای دنج خانه به راحتی تهیه و میل کرد. کنجد جزء فراورده‌های غنی غذایی است که در پخت نان و شیرینی بسیار ضروری و پُرفایده است. همچنین این ماده غذایی در هنگام پخت، طعم بسیار دلچسب و مطبوعی به نان داده و موجب ساطع شدن عطر مطبوع نان در فضای خانه‌تان می‌شود. ازسوی دیگر به دلیل خاصیت‌های فراوان کنجد، از این ماده غذایی به وفور در پخت فراورده‌های نان، کیک و شیرینی استفاده می‌شوددر این مقاله میخواهیم شما را با طرز تهیه پیتا کنجدی یا همان نان پیتا آشنا

کنیم.

مواد لازم جهت پخت نان پیتا کنجدی


آرد گندم به میزان ۳۰۰ گرم
خمیرترش به میزان پنج گرم
شکر و نمک هرکدام به میزان پنج گرم
آب ولرم به اندازه ۳ لیوان
روغن به میزان دو قاشق چایخوری
کنجد به میزان دلخواه

نان پیتا

 طرز تهیه پیتا کنجدی


جهت تهیه نان پیتا کنجدی، آرد،خمیرترش، شکر، نمک و کنجد را به خوبی با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. آب ولرم را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و مرتب با قاشق آن را مخلوط آرد می‌کنیم، روغن را نیز اضافه کرده و سپس خمیر به دست آمده را مدام ورز می‌دهیم بطوریکه خمیر حالت چسبندگی نداشته باشد.
بعد از آن، خمیر را داخل ظرفی قرار داده و روی ظرف را با نایلون می‌پوشانیم. در مدت زمانی که می‌گذرد متوجه می‌شویم که خمیر به اندازه یکی دو سانت پُف کرده و در اینصورت خمیر حاضر است. سپس خمیر را به تکه‌هایی تقسیم کرده و روی خمیرها را با استفاده از پارچه به مدت پانزده دقیقه می‌پوشانیم.
سپس کمی آرد بر روی خمیر می‌پاشیم و آن را با وردنه پهن می کنیم. با قالب یا با دست تکه‌هایی از آن را جدا کرده، روی نان ها مجدد کنجد می‌پاشیم تا نمای زیباتری داشته باشند و سپس بر سینی فِر که از قبل آن را چرب کرده ایم قرار می‌دهیم و داخل فِر به مدت ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد به مدت پنج دقیقه می گذاریم تا طلایی و برشته شوند

پیتا کنجدی شما حاضر است، به همین سادگی، نوش جان کنید 

.نان پیتا کنجدی، نانی خانگی است که می‌توان آن را در مصرف روزانه استفاده کرد. خوراکی خوشمزه با طبخ خانگی که مورد پسند تمامی اعضای خانواده می‌باشد

نان پیتا