لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

5 مزیت استفاده از ارده در دوران بارداری

بارداری یکی از شگفت انگیزترین تجربیات در زندگی زن است. این دوران،زمانی است که مادر باید فکر کند و عمل کند، نه فقط برای خود بلکه برای کودکی که درون او رشد می کند. در این زمان تنها منبع غذایی کودک مادر است؛ بنابراین، باید اطمینان حاصل شود که مادر باردار تمام ویتامین ها و مواد مغذی لازم را دریافت می کند
در دوران بارداری هر چیزی را که می خورید یا هر کاری را که انجام میدهید، بر کودک شما اثر می گذارد. بنابراین، مهم است که انتخاب درستی داشته باشید

دانه های کنجد برای سلامتی مادر و جنین مفید است زیرا آنها غنی از آهن، کلسیم، اسیدهای آمینه، پروتئین، اسید اگزالیک، ویتامین B، C و E هستند.
اثر مصرف ارده بر زنان باردار بستگی به وضعیت سلامتی زنان باردار و میزان مصرف آن دارد بنابراین قبل از مصرف آن با پزشک خود مشورت بگیرید


بارداریمزایای مصرف ارده در دوران بارداری


1- ارده به هضم غذا کمک میکند

یکی از مشکلات شایع در زنان باردار مشکل هضم غذا و معده درد و یبوسک میباشد. دانه های کنجد موجود در ارده و حلواارده ، سرشار از فیبر به عنوان یک عنصر طبیعی برای کاهش یبوسک و کاهش حرکت روده استفاده میشود ، همچنین فیبر بالای ارده و حلواارده به هضم سریع غذا کمک میکند و به سلامت گوارش افراد باردار کمک کند.

2- افزایش ایمنی بدن

از آنجایی که سطح مقاومت بدن در دوران حاملگی کم میباشد، مصرف ارده و همچنین مصرف حلواارده به دلیل سرشار بودن از ویتامین C سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند و از بروز انواع آنفالونزا و سرماخوردگی و....محافظت میکند.


3- تقویت استخوان و دندان ها

زنان باردار از کلسیم کمتری نسبت به سایر افراد برخوردار هستند به همین دلیل است که به مراتب از درد استخوان ها و درد دندان رنج میبرند . زنان باردار نیاز به 1200 میلی گرم تا 1500 میلی گرم کلسیم در روز دارند مصرف ارده و حلواارده به دلیل سرشار بودن از کلسیم نیاز کلسیم بدن افراد باردار را تامین و به سلامت استخوان زنان باردار کمک میکند و همچنین از مشکلات دندان نیز جلوگیری میکنند علاوه بر آن مصرف ارده به رشد استخوان های جنین نیز کمک میکند

4- افزایش سطح انرژی بدن

دانه های کنجد موجود در ارده و حلواارده به دلیل سرشار بودن از منابع معدنی مورد نیاز بدن یکی از بهترین منابع افزایش سطح انرژی بدن میباشد. . آنها عضلات و اعصاب را تقویت می کنند و ضعف و استرس ساخته شده در عضلات را کاهش می دهند و بدین ترتیب بدن را ایمن و پر انرژی می سازد

5- کمک به رشد جنین

دانه های کنجد موجود در ارده و حلواارده به عنوان یک بسته کامل از مواد مغذی ارائه آهن، کلسیم و ویتامین ها، پروتئین و اسید آمینه های با کیفیت است که برای رشد مناسب جنین لازم است

اعتقاد بر این است که دانه های کنجد به افزایش انرژی و کاهش استرس و ضعف ذهنی کمک می کنند

*توجه داشته باشید اگر سابقه آلرژی داشته باشید، از مصرف آن ها اجتناب کنید و با پزشک خود مشورت بگیرید.


آیا در هنگام بارداری مصرف روغن کنجد هم نیاز است؟

روغن کنجد حاوی تعادل خوبی از چربی های مونو و پلی سدیم است که می تواند مغز و بافت عصبی کودک را سالم نگه دارد. این چربی ها همچنین ویتامین ها و مواد معدنی محلول در چربی را جذب می کنند که برای سلامت شما و سلامتی شما مهم است

آیا شاعیه ی اینکه مصرف روغن کنجد باعث سقط جنین میشود درست است؟

بسیاری از مردم بر این باورند که با توجه به طبیعت "گرم" خوردن دانه کنجد می تواند منجر به سقط جنین شود. ولی هیچ شواهد علمی وجود ندارد که این موضوع را تأیید کند اما باید در میزان مصرف آن دقت کرد اثبات شده است که دانه های کنجد با مزایای تغذیه ای ضروری مانند آهن و پروتئین که برای مادر و نوزاد مناسب است، می باشد


امیدوارم این مقاله به شما کمک کند تا هرگونه شک و تردید در خوردن فراوردههای کنجدی مانند روغن کنجد، ارده و حلواارده در حین بارداری
دارید را پاک کنید. اگر شما چیزی برای به اشتراک گذاشتن داشته باشید، لطفا آن را در بخش نظرات بنویسید


پیشنهاد میکنیم مقالات زیر را هم مطالعه کنید:

همه چیز درباره ارده و خواص آن

بهترین روش شرایط نگهداری و میزان مصرف ارده

همه چیز درباره حلوا ارده -خصوصیت حلوا ارده مرغوب و مضرات و شرایط نگهداری آن