لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

خواص درمانی ارده از نظر طب سنتی

مصرف ارده از دیرباز تاکنون به عنوان فراورده ای مغذی و میان وعده ای خوشمزه و سالم در خانواده ها رواج داشته است. یکی از خواص برجسته ارده و حلواارده، انرژی زا بودن آنها میباشد.
ارده از کنجد کوبیده و له شده بدست می آید و با توجه خواص بی نظیر آن به عنوان غذایی کامل میتواند استفاده شود.
از نظر طب سنتی ارده برای ساخت حلوا بدست می آید که از کنجد پوست شده به همراه روغن خودش بدست می آید و در نهایت به رنگ کرم رنگ در می آید. از نظر طب سنتی ارده و حلواارده، طبعی گرم دارد و مصرف آن برای سردمزاجان میتواند بسیار موثر باشد.
ارده اگر به تنهایی مصرف شود سنگین و دیرهضم میباشد و باعث کاهش اشتها میشود برای اینکه این عارضه از بین رود بهتر است ارده را همراه با شیره،سرکه یا عسل مصرف شود.
ارده معمولا همراه با شیره مصرف میشود ارده و شیره یک ماده غذایی ارزشمند میباشد بخش عمده ای از ارده مربوط به کنجد میباشد که منبع عالی از پروتئین میباشد و ارزش غذایی بالایی دارد

در واقع هر قاشق غذاخوری 20 درصد از نیاز بدن به کلسیم را برطرف میکند همچنین 30 درصد از نیاز روزانه بدن به آهن و اسید فولیک را نیز تامین میکند از این جهت این گیاه بهترین ماده جهت کم خونی و فقر آهن میباشد.
کنجد منبع عالی کلسیم و روی میباشد و برای کسانی که با مصرف شیر میانه ای ندارند بهترین ماده جهت جایگزین به شمار می آید.


برخی از خواص درمانی ارده از نظر طب سنتی:

ارده ماده غذایی بسیار موثر ویژه افراد سردمزاج میباشد- 
ارده ماده غذایی موثر جهت تقویت قوای جنسی میباشد- 
ارده بسیار دیر هضم و بهترین ماد جهت رژیم لاغری میباشد- 
ارده ماده موثر جهت نرم شدن سینه میباشد- 
ارده باعث روان شذن سیستم گوارش و دفع بدن میباشد- 
ارده جهت رفع دانه های چرکی و درد ناشی از آن کاربرد دارد- 
ارده بهترین ماده جهت بهبود عملکرد کلیه و کبد میباشد- 
ارده، به درملن دیر شدن زمان قاعده زنان نیز کمک میکند- 
ارده به دلیل طبیعت گرم آن رطوبت را از بدن خارج میکند- 
ارده در درمان بیماری های زنانه و رحم موثر میباشد- 
ارده بهترین ماده جهت تسکین درد استخوان و مفاصل میباشد- 
ارده، بهترین ماده جهت تامین انرژی لازم برای بدن مخصوصا کودکان کهع فعالیت زیادی دارند میباشند- 
ارده بهترین ماده جهت کاهش فشار خون میباشد- 
ارده بهترین ماده جهت دفع اوره از بدن میباشد.- 

در مصرف ارده باید دقت کنید که مصرف شیره و ارده با توجه طبیعت گرمی که دارد باعث غلیظ شدن صفرا میشود و برای گرم مزاج ها باعث جوش زدن صورت و کل بدن میشود. همچنین مصرف ارده و شیره با توجه با کالری زیادی که دارید باعث چاقی نیز میشود پس در مصرف آن دقت کنید





پیشنهاد میکنیم از مقاله های زیر دیدن فرمایید:

معجزه ای به نام روغن کنجد-خواص غذایی و درمانی آن

همه چیز درباره حلوا ارده -خصوصیت حلوا ارده مرغوب و مضرات و شرایط نگهداری آن

تعداد نظرات : 0