لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

طرز تهیه شیرینی کنجدی با عسل


شیرینی کنجدی یک شیرینی خوشمزه و یک عصرونه مقوی و لذیذ میباشد که به همراه چای یا شیر میتواند سرو شود این شیرینی دستور پخت راحتی دارد و یک انتخاب ویژه برای خانم ها میباشد.
کنجد و روغن کنجد موجود دراین شیرینی خواص غذایی و درمانی زیادی دارد روغن کنجد سرشار از ویتامین و مواد معدنی لازم بدن میباشد که اثرات مفیدی بر سلامتی بدن میگذارد اثراتی مانند تقویت پوست و مو ، بهبود کیفیت استخوان ها، پیشگیری از آلزایمر وکاهش فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی، همچنین پیشگیری از بروز سرطان و....(پیشنهاد میشود مقاله خواص روغن کنجد را مطالعه کنید)

مواد لازم برای پخت شیرینی کنجدی و عسل


روغن کنجد...........250 میلی لیتر
آرد..................... 300 گرم
عسل .................. 100 گرم
کنجد بو داده.......... 150 گرم
مغز پسته ............ 80 گرم
کره.................... 80 گرم
بیکینگ پودر......... 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ...............4 عدد

طرز تهیه شیرینی کنجدی با عسل:


1- ابتدا فر را روی 200 درجه سانتی گراد گذاشته و روشن میکنیم
2- یک کاسه بزرگ برداشته و کره آب شده، روغن کنجد و عسل را با هم ترکیب کرده و خوب آن ها را به هم زنید
3- در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را شکسته و به ترتیب آرد، کنجد و بیکینگ پودر و پسته ها را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب میکنیم تا به حالت خمیری شکل دراید
4- خمیر ها را به شکل توپی دراورده و آنها را داخل سینی فر بچینید.
توجه داشته باشید که قبل از چیدن شیرینی ها، سینی فر را با روغن چرب کنید
5- بعد از گذشت تقریبا بیست دقیقه فر را خاموش کرده و سینی را از فر بیرون آورید تا خنک شود
6- مقداری کنجد را برای تزئین روی شیرینی ها یپاشید

شیرینی کنجدی شما آماده است میتوانید همراه این شیرینی خوشمزه، چای یا شیر نوش جان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

ممنون از توجه شما، پیشنهاد میکنیم از مقاله های زیر دیدن فرمایید

معجزه ای به نام روغن کنجد-خواص غذایی و درمانی آن

همه چیز درباره ارده و خواص آن

خصوصیت حلوا ارده مرغوب و مضرات و شرایط نگهداری آن

تعداد نظرات : 0