لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

طرز تهیه کیک ارده ای با کنجد

کیک ارده ای کیکی بسیار خوشمزه و مقوی میباشد. وجود ارده در این کیک، آنرا از سایر کیک ها متمایز میکند. جالب است بدانید این کیک یک نوع کیک تابستانی میباشد که بیشتر در فصل تابستان پخته میشود .در دستور پخت این کیک خوشمزه  ارده ای ، شکر وجود ندارد و شیرینی آن با شیره انگور تامین میشود.

این کیک دستور پخت راحتی دارد و برای یک انتخاب ویژه برای خانم ها میباشد.

مواد لازم جهت پخت کیک ارده و گردو:

ارده............... 1 استکان
روغن کنجد...... 1 پیمانه
تخم مرغ ........ 6 عدد
کره .............. 6 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر... 2 قاشق غذاخوری
وانیل............ نصف قاشق چایخوری
شیره انگور.... یک پیمانه
گردو........... 4 عدد
کنجد.......... 4 قاشق غذاخوری
آرد ........... 4 پیمانه



طرز تهیه کیک ارده:

مرحله اول: ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با هم زن برقی خوب به هم بزنید تا کف کند

مرحله دوم:
در مرحله بعدی کره را کمی داغ کرده تا مایع شود و به همراه روغن کنجد به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب به هم بزنید

مرحله سوم:
حال نوبت به اضافه کردن شیره انگور و ارده میباشد. ارده و شیره انگور را به ترکیب اضافه کرده و خوب به هم بزنید

مرحله چهارم:
گردو را خرد کرده و با کنجد و وانیل در ظرفی مجزا ترکیب کنید (  مقداری گردو برای تزئین نگه دارید)

مرحله پنجم: در مرحله بعد آرد و بیکینگ پودر را الک کنید تمامی مواد را با هم مخلوط کرده تا به یک ترکیب یک خمیر مانندی برسیم قالب های کیک را چرب کرده و مایع کیک را داخل قالب ها بریزید مقداری گردو نیز روی مایع را بریزید


فر را روشن کرده و قالب های کیک را داخل فر بگذارید بعد 45 دقیقه فر را خاموش کرده و کیک ها را از فر بیرون آورید

کیک ارده ای شما حاضر است میتوانید نوش جان کنید( پیشنهاد میشود مقاله خواص حلواارده را مشاهده کنید)