لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

طرز تهیه کوکی حلواشکری با شیره انگور

حلوا شکری، یکی از محصولات کنجدی محسوب می شود که خواص مشابه ای با حلوا ارده دارد و در زمینه های متفاوت، تاثیرات مثبتی بر جای میگذارد. این نوع محصول کنجدی، همچون حلوا ارده سرشار از انواع ویتامین و املاح مفیدی برای بدن می باشد؛ از این رو مصرف آن، موجب جبران کمبود مواد معدنی بدن می گردد. همچنین مصرف آن برای تمامی افراد به ویژه کودکان توصیه می گردد؛ زیرا کمبود های بدن آن ها را تا حد ممکن تامین می نماید. اما متاسفانه برخی از کودکان به دلیل طعم یکنواخت و شیرین این نوع فرآورده ی کنجدی، از خواص با ارزش آن چشم پوشی نموده و از مصرف آن اجتناب می نمایند که همین امر، موجب شده است که در مصرف آن تنوع ایجاد کرده و در پخت انواع دسر ها مورد استفاده قرار دهند. اکنون قصد داریم با انتشار این مقاله، اطلاعاتی در زمینه ی آموزش کوکی حلوا شکری با شیره انگور، در اختیار شما عزیزان قراردهیم. پس برای کسب اطلاعات در این زمینه و فراگیری آموزش این کوکی خوشمزه، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید:


مواد مورد نیاز جهت پخت کوکی حلواشکری با شیره انگور:


• حلوا شکری: یک استکان
• تخم مرغ: 2 عدد
• شیره انگور: یک استکان
• نشاسته: یک لیوان
• آرد: دو لیوان
• وانیل: یک قاشق مرباخوری
• بیکینگ پودر: یک قاشق غذا خوری سر خالی
• کره: 130 گرم(جهت خرید اینترنتی شیره انگور کلیک کنید)



مراحل پخت کوکی حلوا شکری با شیره انگور:


1) در مرحله ی اول آرد را درون ظرف مناسب ریخته و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
2) سپس آرد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
3) در مرحله ی بعد، نشاسته ی پودر شده را به آرد اضافه کرده و مخلوط نمائید.
4) شیره انگور را به مخلوط نشاسته و آرد اضافه کرده و با دور تند هم زن مخلوط کنید.
5) کره را به دمای محیط رسانده و به همراه تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر به مواد مخلوط شده اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت 10 الی 15 دقیقه مخلوط کنید تا مایعی یک دست حاصل شود.
6) خمیر به دست آمده را به اندازه ی یک گردو بزرگ تقسیم بندی نمائید و هرکدام را با وردنه پهن کنید.
7) مقداری حلوا شکری را به همراه شیره انگور روی هریک ریخته، به صورت دلمه ببندید و در نهایت، گرد کنید تا به حالت یک گلوله متوسط در بیاید.
8) فر را حدود 5 دقیقه از قبل روشن کرده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت20 دقیقه تنظیم نمائید.
9) سطح سینی فر خود را آرد پاشی کرده و کاغذ روغنی روی آن قرار دهید تا در اثر حرارت به سینی چسبیده نشود.
10) کوکی هارا روی کاغذ روغنی قرار داده و در نهایت سینی را درون فر قرار دهید.
11) پس از گذشت 20 دقیقه سینی را از فر بیرون آورید.
12) اینک کوکی حلوا شکری شما آماده ی سرو می باشد.


کلام آخر:


بهتر است بدانید مصرف هریک از عصاره های طبیعی همچون شیره انگور و حلوا شکری، از خواص مفیدی برای بدن برخوردار می باشند. همچنین استفاده از هر کدام آن ها به عنوان صبحانه، میتواند انرژی لازم بدن را در طول روز تامین نماید و موجب شادابی فرد شود. البته برخی از افراد به دلیل طعم شیرین حلوا شکری و شیره انگور، از مصرف آن ها خودداری می نمایند. پیشنهاد ما به چنین افرادی، مصرف دسر های متفاوتی همچون کوکی حلوا شکری به همراه شیره انگور می باشد که در تهیه ی آن ها، از این دو عصاره ی طبیعی مورد استفاده قرار داده شده است. هدف ما از تهیه ی مقاله فوق، قرار دادن اطلاعاتی در زمینه ی آموزش کوکی حلوا شکری با شیره انگور، در اختیار شما بود. امیدواریم که با مطالعه ی آن، آموزش این دسر متفاوت را فراگرفته باشید و طعم دلپذیر آن را تجربه نمائید. خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه ی مقالات منتشر شده از وبسایت ترنگ در اختیار ما قرار دهید تا با استفاده از آن ها، خدماتی بهتر با کیفیت بالاتری ارائه نمائیم.


پیشنهاد میکنیم از مقاله روش استفاده از روغن کنجد برای عملکرد های متفاوت بدن دیدن کنید


خرید روغن کنجد

 

خرید روغن کنجد





خرید ارده

 

خرید ارده

 





خرید حلواارده 

خرید حلوا ارده

 





خرید شیره انگور 

خرید شیره انگور

 





خرید حلواشکری 

خرید حلواشکری

 



تعداد نظرات : 0