لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

آموزش گام به گام پخت کوکی کنجدی

     کوکی کنجدی همواره یکی از انتخاب های خوشمزه و لذیذ بین ما خانواده ها میباشد. کوکی کنجدی دستور ساده ای دارد که در این مقاله سعی داریم به شما آموزش دهیم....
کنجد و روغن کنجد موجود در این کوکی، سرشار از ویتامین های لازم بدن میباشد که مصرف آن یه نوعی غذای کامل برای بدن میباشد.


مواد لازم برای تهیه کوکی کنجدی:


آرد............. 2 پیمانه
بیکینگ پودر...... 2 قاشق چای خوری
نمک .......... نصف قاشق چایخوری
کنجد.......... 2 پیمانه
شکر.......... 2 پیمانه
روغن کنجد..... 1 پیمانه
تخم مرغ........ 2 عدد
وانیل............2 قاشق چای خوری
شکلات خرد شده...... 2 پیمانه

طرز تهیه کوکی کنجدی:

1-     ابتدا فر را روشن کرده و با دمای 200 درجه سانتی گراد گذاشته تا گرم شود.
2-    ظرفی را برداشته، آرد و بیکینگ پودر و نمک را با یکیدیگر ترکیب کنید.
3-    در مرحله بعد کنجد، شکر، روغن کنجد، تخم مرغ و وانیل را به ترکیب اضافه کنید و خوب به هم میزنید
4-    خمیر مایع شما حاضر است، خمیرها را به شکل گنبدی شکل درآورید( سعی کنید که خمیرها هم شکل و هم اندازه باشد)
5-    سینی فر را چرب کرده یا با کاغذ روغنی سینی را بپوشانید
6-    خمیرها را با فاصله  روی سینی ها چیده و به مدت 5 دقیقه درون فر گذاشته تا رنگ آن طلایی شود سپس آن را از فر بیرون آورید تا خنک شود
7-    شکلات ها را روی حرارت بخار آب گذاشته تا ذوب شود
میتوانید برای مایع شدن شکلات ها از مایکروویو استفاده کنید
8-    شکلات ها را بین دو کوکی کشیده  و دو کوکی را به هم بچسبانید.

کوکی های کنجدی شما حاضر است میتوانید آن ها را در ظرف در بسته گذاشته و نوش جان کنید...شما میتوانید کوکی کنجدی خود را به همراه چای یا شیر به عنوان صبحانه میل کنید

پیشنهاد میکنیم از مقاله های زیر دیدن فرمایید:

خواص حلواارده
خواص ارده

منبع: سرآشپز پاپیون

تعداد نظرات : 0