لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

طرز تهیه کیک حلواارده کنجدی

• یکی از فرآورده های کنجدی که حاوی املاح مفیدی برای بدن می باشد، حلوا ارده کنجدی است. این محصول کنجدی سرشار از خواص ارزشمندی می باشد و در درمان اغلب بیماری ها، موثر واقع شده است؛ از این رو مصرف آن برای تمامی افراد در سنین مختلف مفید واقع شده است و توصیه می گردد که حداقل 2 الی 3 بار در هفته مورد استفاده خود قرار دهند. همچنین مصرف این فرآورده ی کنجدی به شدت برای سالمندان و کودکان توصیه می گردد؛ زیرا بدن این دو گروه افراد از مواد املاحی کمتری نسبت به دیگر افراد برخورد است و برای تامین آن، باید از مواد خوراکی مغذی استفاده نمایند. اما متاسفانه حلوا ارده به دلیل طعم زمختی که دارد، مورد پسند برخی افراد واقع نشده و از خوردن آن اجتناب می نمایند. اکنون قصد داریم با انتشار این مقاله، در مصرف حلوا ارده تنوع ایجاد نمائیم و اطلاعاتی در زمینه ی آموزش یک دسر متفاوت با حلواارده را در اختیار شما دوستان عزیز قرار دهیم. پس جهت کسب اطلاعات در این زمینه، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید:


مواد لازم جهت پخت کیک حلواارده کنجدی:


• پیمانه: یک لیوان 300 سی سی
• ماست هم زده: 4/3 پیمانه
• زعفران : 1 قاشق مربا خوری
• بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
• روغن:4/3 پیمانه
• شیر:4/1 پیمانه
• وانیل: سر قاشق مرباخوری
• شکر: 4/3 پیمانه
• تخم مرغ: 4 عدد
• آرد: 2 پیمانه
• نمک: یک پنس
• هل پودر شده: 2/1 قاشق مرباخوری
حلوا ارده له شده: 1 پیمانه(جهت خرید حلواارده کلیک کنید)


مراحل پخت کیک حلوا ارده کنجدی:


1) ابتدا آرد را به همراه نمک و بیکینگ پودر مخلوط کرده و خوب الک نمائید.
2) سپس پودر هل به همراه زعفران پودر شده را ترکیب کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
3) در مرحله ی بعد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و حدود ده دقیقه به هم بزنید.
4) شکر را به زرد تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط نمائید تا مایعی کرم رنگ به دست آید.
5) در مرحله ی بعد، حلوا ارده و وانیل را به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر اضافه نموده و حدود 10 دقیقه به وسیله ی همزن ترکیب نمائید.
6) سپس ماست و روغن را به مایع به دست آمده اضافه نموده و مخلوط کنید.
7) سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و به هم بزنید تا مایعی یکنواخت حاصل شود.
8) مخلوط آرد را به آرامی به مایع به دست آمده اضافه کنید و هم زمان به وسیله همزن آن ها را با یکدگیر مخلوط نمائید.
9) فر را از ده دقیقه قبل روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم نموده و زمان آن را روی 50 دقیقه بگذارید.
10) قالب کیک را با میزان ناچیزی روغن چرب نموده و سپس آرد پاشی کنید.
11) مواد کیک را درون قالب ریخته و داخل فر قرار دهید.
12) اکنون کیک حلوا ارده کنجدی شما آماده ی سرو می باشد.


کلام آخر:


کیک حلوا ارده، یکی از بهترین دسر ها به عنوان میان وعده ی عصر محسوب می گردد. همچنین از آنجایی که برخی کودکان، از خوردن مواد خوراکی مفید همچون محصولات کنجدی اجتناب می نمایند، بهتر است دسر کیک حلوا ارده کنجدی را مورد مصرف آن ها قرار دهید تا از خواص ارزشمند این فرآورده ی کنجدی برخوردار شوند. البته شرط برخورداری از خواص ارزشمند حلوا ارده، استفاده از نوع ارگانیک و مرغوب آن است. بهتراست برای خرید محصولات کنجدی خود همچون حلوا ارده کنجدی، از خرید اینترنتی وبسایت ترنگ استفاده نمائید تا از نوع مرغوب و با کیفیت آن ها بهره مند گردید. هدف ما از تهیه ی مقاله فوق، آموزش یک کیک حلوا ارده مفید بود. امیدواریم که با مطالعه ی آن ها، آموزش این کیک شگفت انگیز را فراگرفته باشید و طعم بی ظیر آن را تجربه کنید. خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه ی مقالات منتشر شده از وبسایت ترنگ در اختیار ما قرار دهید ا با استفاده از آن ها، خدمات بهتر با کیفیت بالاتر ارائه نمائیم.

پیشنهاد میکنیم از مقاله کنترل فشارخون با مصرف محصولات کنجدی دیدن کنید.



خرید روغن کنجد

 

خرید روغن کنجد





خرید ارده

 

خرید ارده

 





خرید حلواارده 

خرید حلوا ارده

 





خرید شیره انگور 

خرید شیره انگور

 





خرید حلواشکری 

خرید حلواشکری

 



تعداد نظرات : 0