لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

با فراورده های خوشمزه حلوا ارده آشنا شوید.


بعضی از صبحانه ها در عین سادگی جذابن و طعمشون به یاد همه میمونه مثل حلوا ارده
حلوا ارده صبحانه ای لذیذ و پر طرف دار در بین ما ایرانیان هستش و طعم خوب آن باعث ماندگاری آن در ذهن خیلی ها میشه .
حلوا ارده علاوه بر این که طعم خوبی داره خیلی ساده هم درست میشه و به راحتی با کمی کنجد و شیر میتونید یک صبحانه خوشمزه و مقویو ترتیب بدین.

در این مقاله شما با فراورده های حلوا ارده و نحوه پخت سریع آن آشنا میکنیم.

حلوا ارده طعم دار:

منظور حلوا ارده ای است که حاوی مواد اختیاری مانند:
پودر کاکائو... (مطابق استاندارد۳۸۳)
قهوه....... (طبق استاندارد(۴۳۸۸)
ادویه وسبزی........(استفاده از انواع ادویه وسبزی ها در تهیه انواع حلوا ارده به صورت کاملا خشک وطبیعی دراین فراورده مجاز می باشد ،مانند : شیرین بیان ، جعفری، رازیانه، زنجبیل، پونه کوهی ،مرزه، زیره، ریحان ،تعناع،شوید ،آویشن وهل)

باید توجه داشت میزان ارده مورد استفاده درتهیه وتولید انواع حلوا ارده ،باید حداقل ۵۰درصد وزن کل انواع انواع حلوا ارده باشد.

حلوا ارده ممتاز

حلوا ارده بدون شکر

آیا میدانستید بیماران دیابتی هم می توانند حلوا ارده مصرف کنند؟
حلوا ارده بدون شکر ، فراورده ای است جامد و یکنواخت با ظاهری نخ دار و ریز میباشند.
برای تهیه این محصول ابتدا شیرین کننده های مجاز خوراکی، اسید سیتریک وآب چوبک پخته می شود سپس با ارده مخلوط می شود و کاملا با هم مالیده می شود.
درتهیه این فراورده می توان از مواد دیگری مانند (گلاب، پودر کاکائو ،قهوه، ادویه وسبزی ،وانیل، وانیلین )ومواد افزودنی مجاز خوراکی(لسیتین ،مونو ودی گلیسیرید ) نیز استفاده می شود

شیرین کننده های مجاز خوراکی درحلوا ارده بدون شکر میتواند استفاده شود شامل:
سوربیتول، مانیتول ، مالتیتول ، لاکتیتول، زایلیتون ،اریتریتول، ایزمالت
* استفاده از دیگر شیرین کننده های مجاز خوراکی درتهیه حلواارده ،نیاز به موافقت وتایید وکسب مجوز قانونی لازم از وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی می باشد.

* استفاده از رنگ ومواد نگهدارنده درتهیه انواع حلوا ارده کاملا ممنوع می باشد


روش تهیه حلوا ارده برای صبحانه

حلوا ارده یک صبحانه لذیذ در بین ما ایرانیان میباشد ،
شما میتوانید در خانه و به راحتی حلوا ارده خود را درست کنید.
در این بحث ما نحوه تهیه سریع حلوا ارده را به شما آموزش می دهیم.

یک تابه را روی شعله بگذارید ، روغن بریزید و حرارت دهید.
در ظرفی دیگر شیر و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید و حالت نیمه جامد پیدا کند.
پس از قوام آمدن ظرف را روی شعله بردارید و پودر کنجد ساییده شده را به آن اضافه کنید.
به مدت دو دقیقه مایه حلوا ارده را در ظرفی قرار دهید تا اجزای آن به آرامی با هم ترکیب شود.
سپس به آرامی مخلوط را به هم بزنید به طوری که کنجد ها خمیر نشود.
حلوا ارده آماده است. می توانید آن را داخل قالب بریزید و با پسته یا بادام تزئین کنید و به همین سادگی یک صبحانه لذیذ و خوشمزه داشته باشید.
توجه داشته باشید که این خوراکی باید در یخچال نگهداری شود زیرا احتمال کپک زدن آن وجود دارد