لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

آموزش گام به گام پخت کیک کنجدی رژیمی

کیک کنجدی، یک شیرینی خوشمزه و سالم میباشد که از کنجد برای پخت آن استفاده میشود. به دلیل استفاده از کنجد، این کیک به عنوان کیک رژیمی استفاده میشود. کنجد و روغن کنجد سرشار از مواد مغذی لازم بدن میباشد که مصرف آن میتواند علاوه بر رسیدن کالری لازم برای بدن، میتواند ساعت ها حس سیری را به شما عرضه کند.

کیک کنجدی دستور پخت تقریبا آسانی دارد که در اینجا میخواهیم آنرا به طور کامل شرح دهیم..

مواد لازم برای پخت کیک کنجدی رژیمی:


روغن کنجد ....... 2 پیمانه
آرد سفید...........6 پیمانه
شکر................... 4 پیمانه
ماست یا شیر ...... 2 پیمانه
تخم مرغ........... 8 عدد
وانیل .......... 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر..... 4 قاشق چای خوری
کنجد.......... 5/1 پیمانه


طرز تهیه کیک کنجدی رژیمی:


1-    ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با هم ترکیب کرده و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی آنها را هم بزنید تا کمی پف کند
2-    در مرحله بعدی به ترتیب روغن کنجد، ماست یا شیر را به ترکیب اضافه کنید و به هم بزنید
3-    آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی دیگر با هم ترکیب و خو به هم میزنیم
4-     آرد و بیکینگ پودر را به ترکیب اضافه کنید و با هم زن برقی کاملا به هم زنید تا یک دست شود و خمیری شکل درآید
5-    قالب کیک مورد نظر خود را چرب کرده و مقداری کنجدی را روی قالب ها بپاشید.
6-    خمیر کیک را درون قالب ها ریخته و روی آن مقداری کنجد بپاشید
7-    فر را روشن کرده و روی دمای 180 درجه سانتی گرات بگذارید
8-    قالب ها را به مدت 45 دقیقه درون فر بگذارید.

قالب ها بعد از 45 دقیقه از فر بیرون آورده و بگذارید و پس از سرد شدن کیک را از قالب بیرون آورده و نوش جان کنید.

امیدواریم از این مقاله استفاده لازم را برده باشید پیشنهاد میکنیم از مقاله های زیر دیدن فرمایید

ارده چیست و روند تولید آن به چه صورت است ؟

خصوصیت حلوا ارده مرغوب و مضرات و شرایط نگهداری آن