لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

طرز تهیه دسر انجیر با ارده/پیش غذایی مغذی و خوشمزه

ارده فراورده ای از کنجد میباشد که انواع مواد مغذی لازم را جهت تامین انرژی و سلامتی بدن دارا میباشد.(جهت مشاهده خواص غذایی و درمانی ارده پیشنهاد میکنیم مقاله همه چیز درباره ارده و خواص آن را مطالعه فرمایید)
اما ممکن است مصرف ارده به تنهایی طعم مطلوبی نداشته باشد و همین موضوع باعث شود این ماده مغذی ارزشمند از وعده غذایی خانواده ها حذف شود.
ارده ترکیب غذایی خوب و لذیذی همراه با سایرمواد غذایی همچون شیره انگور، خرما و انجیر میباشد. مصرف ارده به عنوان ترکیبی از یک دسر خوشمزه در بین خانواده ها رواج دارد.
یکی از دسر های خوشمزه و مقوی که مصرف آن به شدت رواج دارد دسر انجیر با ارده میباشد.
انجیر سرشار از خاصیت میباشد. پیشگیری از فشار خون، پیشگیری از بیماری قلبی، کمک به رشد استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان، پیشگیری از سرطان ، رفع مشکلات جنسی، سلامتی دستگاه گوارش و صد ها خواص دیگر، انجیر را به یک میوه ای با خاصیت درمانی ویژه تبدیل کرده است.
ترکیب این میوه ارزشمند همراه با ارده با توجه به خواص فراوان ارده، این ترکیب را به یک دسری فوق العاده مغذی تبدیل کرده است که علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارد سرشار از ویتامین و مواد مغذی لازم بدن میباشد.

در این مقاله سعی داریم شما را با نحوه تهیه این دسر آشنا کنیم.

ارده ترنگ اردکانانجیر

مواد لازم برای تهیه دسر انجیر با ارده

انجیر خشک...... 2 کاسه
ارده.............. 2 استکان
شکر..............2 استکان
شیر.............. 2لیوان
آب............... 2 لیوان
گردو ............ 2 کاسه
چوب دارچین ..... به میزان لازم

طرز تهیه دسر انجیر با ارده

انجیر های خشک شده و تازه را در ظرفی می ریزیم و سپس ظرف را پر از آب جوش می کنیم. به مدت یک ساعت صبر میکنیم تا آب سرد شده و سپس آبکش می نماییم.
سپس ماده نرم شده انجیر را توسط شیر و شکر و مقداری آب همراه با مقداری چوب دارچین مخلوط می کنیم.
ماده نهایی را در حرارت 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم پس از سرد شدن، سرو کرده و روی آنرا تزئین میکنیم

 به همین سادگی، دسر خوشمزه شما حاضر است میتوانید نوش جان کنید ...

منبع: hidoctor.ir

پیشنهاد میکنیم مقاله های زیر را هم مطالعه فرمایید
بهترین روش شرایط نگهداری و میزان مصرف ارده

همه چیز درباره حلوا ارده -خصوصیت حلوا ارده مرغوب و مضرات و شرایط نگهداری آن