محصولات کنجدی ترنگ اردکان
لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...
نان کنجدی خوشمزه خانگی-طرز تهیه نان کنجدی در خانه
نان کنجدی ازجمله خوراکیهای خوشمزه و محبوبی است که دارای خواص ویژهای بوده و برای افرادی که تمایلی به خوردن کنجد خالی ندارند بسیار گزینه خوب و مناسبی میتواند باشد چراکه کنجد ترکیب شده در خمیر نان، در زیر زبان آنقدرها حس نمیشود. ازسوی دیگر به دلیل خواص غذایی فراوانی که در کنجد وجود دارد، مصرف آن ازسوی متخصصان تغذیه به وفور توصیه میشود
در این مبحث قصد داریم شما را با طرز تهیه این نان خوشمزه آشنا کنیم، با ما همراه باشید...
مواد لازم نان کنجدی:
جهت تهیه نان کنجدی به مواد ساده و ضروری کیک پزی از قبیل آرد، تخممرغ، نمک، ماست، کره یا روغن، جوش شیرین، هل و کنجد نیازمندید
توجه کنید میزان هریک از مواد گفته شده به تعداد افراد بستگی دارد
برای نمونه دستور زیر برای تعداد سه نفر می باشد
آرد به مقدار سه پیمانه با جوش شیرین به اندازه یک قاشق چایخوری همراه با پودر هل و نمک که هرکدام به میزان نصف قاشق چایخوری در نظر گرفته شده است، مخلوط میکنیم.
توجه داشته باشید که مواد بخوبی با یکدیگر ترکیب و ورز داده شوند.
علاوه بر آن در ظرفی جداگانه بایستی ماست، تخم مرغ و کره را نیز مخلوط کنید. ماست را به اندازه دو قاشق سوپ خوری و تخممرغ را نیز یک عدد در نظر بگیرید. برای اضافه کردن کره بسته به دلخواه افراد تعیین میشود.
وقتی خمیر نان حاضر شد آن را بصورت گرد ورز داده و مایه تخممرغ را بر آن با استفاده از بُرس شیرینی پزی بر آن میکشیم و دانههای کنجد را نیز بر روی خمیر نان میپاشیم و در فِر قرار میدهیم.
مابقی خمیر را نیز به همین گونه شکل میدهیم و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت در فِر قرار داده تا نانها برشته و طلایی شوند.
در مرحله آخر نیز میتوان مجدد با دانههای کنجد نانها را تزئین کرد. البته ناگفته نماند که میتوان نان را بصورت یک تکه نیز در داخل فِر قرار داد همچنین میتوان نانها را علاوه بر کنجد با پودر گردو، پودر نارگیل و نظایر اینها نیز تزئین داد
نان کنجدی شما آماده است، نوش جان
تعداد نظرات : 0