لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

استفاده از روغن کنجد در آشپزی

روغن کنجد در برابر حرارت مقاومت بسیار بالایی دارد، که می تواند هم برای پخت و پز و هم سرخ کردن استفاده شود.
توجه فرمایید!!! اگر می‌خواهید از روغن کنجد برای پخت و پز و سرخ کردن استفاده کنید از روغن کنجد بدون بو استفاده کنید ت
بعضی از افراد بوی روغن کنجد برایشان مطبوع می‌باشد این دسته از افراد می‌توانند از روغن کنجد بو دار برای طعم دهی به سالاد استفاده کنند

نکته ای که توصیه می‌شود این است که هنگام استفاده از روغن کنجد در هنگام پخت و پز، نباید از حرارت بیش از حد استفاده کرد و مدت زمان طولانی برای سرخ کردن استفاده کرد زیرا ممکن است در اثر حرارت خواص آن از بین برود.
در کشورهایی شرق آسیا، روغن کنجد به همراه روغن زیتون، به عنوان بهترین روغن انتخاب شده و به شدت استفاده از آن رواج دارد به همین دلیل چاشنی اصلی بسیاری از غذاهای شرقی، روغن کنجد می‌باشد

توجه داشته باشید، نکته ای که بسیار حائز اهمیت می‌باشد این است که در مصرف روغن کنجد در آشپزی، همواره استاندارد بودن آن و داشتن مجوز و استاندارد بهداشتی روغن کنجد بسیار مهم بوده و بر کیفیت آشپزی تاثیر گذار می‌باشد.(پیشنهاد می‌کنیم مقاله استاندارد بهداشتی روغن کنجد را مطالعه فرمایید.) در صورتی که از روغن کنجد بی کیفیت و غیر استاندارد استفاده شود باعث ایجاد رادیکال‌های آزاد که خود عامل اصلی سرطان در بدن هستند، می باشند

بعضی از افراد به جای روغن کنجد، از روغن ارده در آشپزی استفاده می‌کنند، استفاده از روغن ارده در آشپزی مانعی ندارد ولی روغن کنجد، طعم و عطر مطبوعی به غذاها می‌دهد و همچنین به دلیل نقطه دود بالای روغن کنجد نسبت به روغن ارده، مواد مغذی و خواص موجود در روغن کنجد به مراتب، بیشتر از روغن ارده، حفظ می‌شود.
توصیه می‌شود اگر در حین مصرف روغن کنجد، ضعف یا هر مشکلی پیدا کردید، به پزشک خود مراجعه کرده و مشورت کنید زیرا ممکن است
برخی از افراد به دانه های کنجد و فراورده‌های آن حساسیت داشته باشند(پیشنهاد می‌کنیم مقاله آلرژی فراورده های کنجد را مطالعه فرمایید.)







امیدواریم از این مقاله استفاده لازم را برده باشید پیشنهاد میکنیم از مقاله های زیر دیدن فرمایید

معجزه ای به نام روغن کنجد-خواص غذایی و درمانی آن

همه چیز درباره حلوا ارده -خصوصیت حلوا ارده مرغوب و مضرات و شرایط نگهداری آن

تعداد نظرات : 0