محصولات کنجدی ترنگ اردکان
لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...
طرز تهیه خورشت فسنجان با روغن کنجد
فسنجان از جمله غذاهای خوشمزه در بین ما ایرانیان میباشد و سابقه دیرینه در ایرانیان دارد ماده اصلی این خورشت گوشت، مغز گردو و رب انار میباشد.
در این مقاله قصد داریم شما را با ترکیب خورشت فسنجان با کنجد آشنا کنیم. ترکیب کنجد و روغن کنجد با خورشت فسنجان به دلیل خواص زیاد دانه های کنجد، ارزش غذایی فسنجان را دوچندان میکند. روغن کنجد و دانه های کنجد سرشار از مواد مغذی لازم بدن انسان میباشد
مواد لازم جهت تهیه خورشت فسنجان با روغن کنجد :
مرغ...... به مقدار لازم ( نصفه مرغ)
پیاز ........... 2 عدد
گردو .......... 200 گرم
آب مرغ.......... 4 لیوان
رب انار........... 300 گرم
بادام زمینی......... 200 گرم
شکر .......... نیمه لیوان
کنجد............ 100 الی 200 گرم
نمک،فلفل و زردچوبه.......به میزان لازم
روغن کنجد ............به میزان لازم
طرز تهیه خورشت فسنجان با روغن کنجد:
1- در این روش ابتدا مرغ را با روغن و نمک و قلقل و زردچوبه تفت داده سپس مقداری آب را اضاقه کرده و میگذاریم تا مرغ ها بپزد
2- بعد از اینکه مرغ ها پخته شد استخوان های مرغ را جدا کنید
3- گردو ها را آسیاب کنید
4- قابلمه را روی شعله قرار دهید و گردوها را با آب مرغ ترکیب کرده و به مدت بیست دقیقه میگذاریم تا جوشانده شود
5- سپس روغن کنجد، بادام زمینی و رب انار را به گردوها اضافه کنید
6- در مرحله آخر شکر و مرغ را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا جا بیفتد
7- بعد از آنکه خورشت پخته شد خورشت را ظرف کرده و روی آن کنجد اضافه کنید
توجه کنید که کنجد میتواند خام یا بو داده طبق سلیقه شما باشد.
امیدواریم از این مقاله استفاده لازم را برده باشید، پیشنهاد میکنیم از مقاله های زیر دیدن فرمایید
تعداد نظرات : 0