لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

آموزش گام به گام تهیه سالاد بادمجان با سس کنجد

بادمجان از جمله صیفی جات محبوب نزد خانواده ها میباشد و به اشکال مختلفی مصرف میشود بادمجان خواص تغذیه ای و درمانی زیادی دارد. یکی از پیش غذا خوشمزه و سبک سالاد بادمجان میباشد که ترکیب آن با سس کنجد میتواند آنرا خوشمزه تر کند.

مواد لازم برای تهیه سالاد بادمجان با سس کنجد:

      بادمجان ........................... 5 عدد
      عدس پخته شده............................... 2 پیمانه
      گشنیز و جعفری خرد شده......  1 پیمانه
      گوجه گیلاسی .................... 1 پیمانه
      کنجد .............................. نصف پیمانه
      سس کنجد ....................... به مقدار لازم



طرز تهیه سالاد بادمجان با سس کنجد

 
در مرحله اول بادمجان را پوست کرده و به صورت نگینی خرد شده و با دو قاشق غذاخوری روغن کنجد تفت دهید

در نظر داشته باشید که میتوانید بادمجان ها را کبابی یا آب پز کنید. 

سپس عدس های پخته شده به تابه اضافه کنید
در مرحله بعدی به ترتیب گشنیز، جعفری و کنجد بو داده شده را به بادمجان اضافه کنید.
سپس، سس را با مواد سالاد ترکیب کنید
برای تزئین میتوانید گوجه گیلاسی را به عنوان تزئین در سالاد استفاده کنید.
          میتوانید بنا به ذائقتان میتوانید مقدار شیره خرما را به مخلوط اضافه کنید

تعداد نظرات : 0