لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

خرما ارده و خواص آن/ دسر خوشمزه و مقوی

خرما به عنوان دومین محصول باغی کشور به دلیل مزایای نسبی فراوانی که در مقایسه با دیگر محصولات کشاورزی دارد بسیار مورد توجه است.خرمای ایران از نظر مزه و طعم مورد علاقه مصرف کنندگان در سراسر جهان بوده و می توان با بهره وری صحیح و کامل از آن یکی از منابع عمده کس درامر ارزی برای کشور در بخش کشاورزی باشد.خرما دارای چندین مرحله رسیدن است که به طور سنتی به وسیله تغییر در رنگ، بافت ، طعم و بو شناسایی می شود.
منشا اصلی خرما مناطق ابادان-خرمشهر در ایران و بصره عراق است.
پژوهش های متعددی در خصوص بهود کیفیت خرما ، ارده و فراورده های آن صورت گرفته است.


خرما ارده فراورده ای انرژی زا میباشد که به طور سنتی در مناطق ییلاقی رشته کوه های زاگرس در کشور ایران از مخلوط کردن ارده نست (25 درصد وزنی/وزنی) با خمیر خرما تهیه می شود.این فراورده خمیری شکل به طور متوسط حاوی حداکثر 9-10 درصد وزنی روغن است.
مصرف قند و شکر به خاطر اثران نا مطلوبش محدودیت مصرف دارد لذا خرما با توجه به مقدار مواد شیرین کننده ای که دارد می تواند منبعی برای تولید قند مایع ،جایگزین مناسب برای شکر و منبع شیرینی انواع نوشیدنی ها شکلات و شیرینی جات محسوب شود.

حصول جدید خرما ارده با توجه به ترکیبات ساختاری آن خرما و راده از نظر تغذیه ای بسیار مفید است و میتواند گامی مهم در جهت تهیه محصولات جانبی خرما متناسب با سلیقه و ذائقه مصرف کنندگان و با هدف افزایش مصرف سرانه این محصول ارزشمند در کشور باشد.همچنینن با توجه به مشکلات محتوای شکر بالا انواع شیرینی ها و شکلات ، جایگزین کردن انها با محصولات طبیعی می تواند در دراز مدت فرهنگ تغذیه ای جامعه را بهبود بخشد و به تدریج به یک محصول کارخانه ای ارزشمند تبدیل گردد. 

خرما ارده

پیشنهاد میکنیم از مقاله های زیر دیدن کنید:

همه چیز درباره ارده و خواص آن

همه چیز درباره حلوا ارده -خصوصیت حلوا ارده مرغوب و مضرات و شرایط نگهداری آن

طرز تهیه دسر انجیر با ارده/پیش غذایی مغذی و خوشمزه

ممنون از توجه شما، نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید...