محصولات کنجدی ترنگ اردکان
لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...
سس کنجد و طرز تهیه آن
سس کنجد محصولی برگرفته از طبیعت است که با آسیاب شدن دانه گیاه کنجد تهیه می شود و به سس ارده نیز شهرت دارد . از ترکیب دانه های کنجد سائیده شده و روغن کنجد به دست می آید .
ویژگی های سس کنجد
- کالری بسیار پائینی دارد .
- چربی موجود در آن کم است .
- به دلیل استفاده نکردن از تخم مرغ در تهیه آن ، یک خوراکی رژیمی مناسب در نظر گرفته می شود .
- قابلیت استفاده شدن در موارد زیادی را دارد .
- چاق کننده است .
- طعم و عطر مطبوعی دارد که باعث می شود بیشتر مورد توجه قرار بگیرد .
- کلسترول ندارد .
- برای افرادی که به دلیل فشار خون یا چربی بالا ، از هرگونه سس دوری می کنند ، این محصول برای آنها به شرط استفاده بسیار کم مجاز است .
- به دلیل دارا بودن اسید فولیک ، آهن و انواع ویتامین ها ، مصرف آن در زمان بارداری توصیه می شود
طرز تهیه سس کنجد
دانه های کنجد را بعد از انتقال به کارخانه ، کاملا شست و شو می دهند تا هر گونه آلودگی احتمالی از آنها پاک شود . بعد به وسیله دستگاه مخصوص خرد و له می شوند که در مرحله بعد در دمای سرد پرس شده و روغن آنها خارج شود . دانه های سائیده شده و روغن به دست آمده را جداگانه در ظروف مخصوص ذخیره می کنند تا با ترکیب آنها سس کنجد تهیه شود .
موارد مصرف سس کنجد
موارد مصرف این محصول در انواع سالادها ، سبزیجات و فرآورده هایی غذایی است . استفاده در استیک و غذاهای سوخاری شده مانند میگو ، مرغ ، ناگت ، فلافل و کتلت از بیشترین موارد استفاده آن است
مناسب ترین ظرف برای نگهداری کردن سس ها ، همان ظرف مخصوصی است که در کارخانه تولید می شود
. اگر به هر دلیل مجبور به استخراج آنها شدید ، از ظرفی کاملا خشک و تمیز برای نگهداری استفاده کنید و توجه داشته باشید که ظرف عاری از هرگونه بو یا طعم باشد
جالب است بدانید که از ترکیب سس و ارده هم میتوان سس رژیمی خوشمزه تولید کرد. ارده فراورده ای مغذی از دانه های کنجد میباشد که از آن برای لاغری به مراتب استفاده میشود. این سس میتواند به عنوان سس سالاد و همچنین همراه با غذای گوشتی مصرف شود.
اگر میخواهید با طرز تهیه این سس فوق العاده آشنا شوید مقاله طرز تهیه سس ارده و ماست را از دست ندهید.
تعداد نظرات : 0