محصولات کنجدی ترنگ اردکان
لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...
طرز تهیه ویفر کنجدی
ویفر کنجدی، یکی از تنقلات خوشمزه از دانه های کنجد میباشد که سرشار از منابع عالی و مغذی لازم بدن میباشد در این مقاله قصد داریم دستورالعمل آنرا به طور کامل به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ویفر کنجدی
کنجد: 2 استکان
شکر: 1 پیمانه (بسته به ذائقه میتوانید کمتر یا بیشتر از شکر استفاده کنید)
کره: 1 عدد
آرد: 1 استکان
بیکینگ پودر: نصفه قاشق چایخوری
وانیل: 1 قاشق چایخوری
نمک: به میزان دلخواه
مراحل پخت ویفر کنجدی:
1) ابتدا در مرحله اول فر را روی F300 گذاشته و سطح آن را با روغن چرب کرده یا میتوانید از کاغذ آلومینیوم استفاده کنید.
2) کنجد ها را روی شعلهی کم قرار داده تا رنگ آن تغییر کند و به رنگ متمایل به طلایی درآید.
3) کره را روی شعله کم قرار داده تا آب شود سپس کرده ذوب شده را با شکر قهوه ای ترکیب کنید و خوب باهم مخلوط کنید تا پف کند
4) تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید.
5) آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و به محلول به دست آمده در مرحلهی قبل اضافه کنید و خوب باهم ترکیب میکنید.
6) کنجدها را به ترکیب اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید.
7) درنهایت برای اینکه ترکیب کمی سفت شود تا راحت تر درون سینی فر قرار گیرد به مدت نیم ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
8) بعد از نیم ساعت مایع را از یخچال بیرون آورده و خمیر را روی سینی فر گذاشته یا روی کاغذ آلومینیومی بپیچید و به فر منتقل میکنید.
9) سینی را داخل فر گذاشته و بعد از گذشت یک ربع، زمانی که خمیر ها کاملا پخته شد و رنگ آن تیره شد سینی را از فر خارج کنید.
10) ویفر ها را بعد از سرد شدن از سینی خارج کرده و به ظرفی دیگر منتقل کنید.
همچنین میتوانید از کنجد برای تزئین ویفر خود نیز استفاده کنید
ویفر کنجدی شما حاضر است، میتوانید آنرا نوش جان کنید...
پیشنهاد میکنیم از مقاله های زیر دیدن فرمایید
تعداد نظرات : 0