محصولات کنجدی ترنگ اردکان
لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...
طرز تهیه نان ارده و گردو
نان ارده و گردو از آن دست نان های خوشمزه و سنگین است که مصرف آن برای افرادی که رژیم لاغری دارند مناسب میباشد. نان ارده و کنجد با توجه به سنگین بودن و دیر هضم بودن ارده و کنجد میتواند حس سیری را مدت ها به شما بدهد.
در این مقاله سعی داریم شما را با نحوه پخت این نان خوشمزه آشنا کنیم با ما همراه باشید
مواد لازم برای تهیه نان ارده و گردو
آرد.......... 10 لیوان
ارده .......... 6 لیوان
خمیر مایه خشک.............. 2 قاشق غذاخوری
شکر............. 1 لیوان (بسته به ذائقه تان میتوانید مقدار شکر را کم و زیاد کنید)
شیر ولم .......... 1 لیوان
روغن کنجد.......... 1 استکان
آب ولم ............ 1 لیوان
نمک .............. 1 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده ........ 1 کاسه
کنجد ..................... 6 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ........... 4 عدد
طرز تهیه نان ارده و گردو:
ابتدا آب ولرم را به خمیر مایه خود اضافه کرده و به مدت چند دقیقه بگذارید تا خمیر مایه کف کند زمانی که خمیر مایه کف کرد به ترتیب ، شکر، شیر، آب ، نمک و روغن کنجد را اضافه کنید سپس آرد را کم کم به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کرده تا خمیر نرمی بدست آید
توجه کنید که مقدار آرد میتواند متغیر باشد، زمانی که خمیر به دست نچسبید مقدار آرد برای آن کافی میباشد
حال نوبت به رول کردن نان میرسد...
خمیرهارا با دستمال بپوشانید و حدود 1 ساعت بگذارید تا استراحت کند، خمیرها را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید،سطح صاف را آرد پاشی کنید
یکی از خمیر ها را با وردنه روی سطح پهن کنید، با یک قلمو ارده را به تمام خمیر مالیده و گردوها را به همراه شکر به خمیر بپاشید،خمیر را به شکل نوار های بلند بریده و به صورت رولی بپیچید
کاغذ های روغنی را روی سینی بچنید و رول ها را داخل سینی بچینید، با قلمو زرده تخم مرغ را به کناره های خمیر های رول شده بمالید، مابقی خمیر را به صورت رولی بپیچید و همراه با قلمو زده تخم مرغ را به خمیر بزنید و کنجد ها را به خمیر بپاشید
فر را در دمای 200 از قبل گرم کنید و سینی خمیرهای رول شده را داخل فر گذاشته تا سرخ شد
نان ارده و کنجدی شما حاضر است میتوانید نوش جان کنید....
امیدواریم از این مقاله استفاده لازم را برده باشید پیشنهاد میکنیم از مقاله های زیر دیدن فرمایید:
همه چیز درباره حلوا ارده -خصوصیت حلوا ارده مرغوب و مضرات و شرایط نگهداری آن
تعداد نظرات : 0