محصولات کنجدی ترنگ اردکان
لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...
آموزش گام به گام پخت کوکی کنجدی
کوکی کنجدی همواره یکی از انتخاب های خوشمزه و لذیذ بین ما خانواده ها میباشد. کوکی کنجدی دستور ساده ای دارد که در این مقاله سعی داریم به شما آموزش دهیم....
کنجد و روغن کنجد موجود در این کوکی، سرشار از ویتامین های لازم بدن میباشد که مصرف آن یه نوعی غذای کامل برای بدن میباشد.
مواد لازم برای تهیه کوکی کنجدی:
آرد............. 2 پیمانه
بیکینگ پودر...... 2 قاشق چای خوری
نمک .......... نصف قاشق چایخوری
کنجد.......... 2 پیمانه
شکر.......... 2 پیمانه
روغن کنجد..... 1 پیمانه
تخم مرغ........ 2 عدد
وانیل............2 قاشق چای خوری
شکلات خرد شده...... 2 پیمانه
طرز تهیه کوکی کنجدی:
1- ابتدا فر را روشن کرده و با دمای 200 درجه سانتی گراد گذاشته تا گرم شود.
2- ظرفی را برداشته، آرد و بیکینگ پودر و نمک را با یکیدیگر ترکیب کنید.
3- در مرحله بعد کنجد، شکر، روغن کنجد، تخم مرغ و وانیل را به ترکیب اضافه کنید و خوب به هم میزنید
4- خمیر مایع شما حاضر است، خمیرها را به شکل گنبدی شکل درآورید( سعی کنید که خمیرها هم شکل و هم اندازه باشد)
5- سینی فر را چرب کرده یا با کاغذ روغنی سینی را بپوشانید
6- خمیرها را با فاصله روی سینی ها چیده و به مدت 5 دقیقه درون فر گذاشته تا رنگ آن طلایی شود سپس آن را از فر بیرون آورید تا خنک شود
7- شکلات ها را روی حرارت بخار آب گذاشته تا ذوب شود
میتوانید برای مایع شدن شکلات ها از مایکروویو استفاده کنید
8- شکلات ها را بین دو کوکی کشیده و دو کوکی را به هم بچسبانید.
کوکی های کنجدی شما حاضر است میتوانید آن ها را در ظرف در بسته گذاشته و نوش جان کنید...شما میتوانید کوکی کنجدی خود را به همراه چای یا شیر به عنوان صبحانه میل کنید
پیشنهاد میکنیم از مقاله های زیر دیدن فرمایید:
منبع: سرآشپز پاپیون
تعداد نظرات : 0