لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

با طرز تهیه مرغ کبابی با سس سویا آشنا شوید.

مرغ کنجدی با سس سویا از جمله غذاهای خوشمزه و مغذی میباشد که انتخاب ویژه افراد آشپز میباشد در این مقاله سعی بر آن داریم شما را با طرز تهیه آن آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ کنجدی با سس سویا:


•    ۲۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
•    ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد
•    ۱ حبه سیر
•    ۲/۱ فنجان آرد سفید
•    ۴/۱ فنجان آرد ذرت
•    ۲/۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
•    ۱ عدد سفیده تخم مرغ
•    ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
•    ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب
•    ۴ قاشق غذاخوری شکر
•    کنجد
•    نمک
•   فلفل

طرز تهیه مرغ کنجدی با سس سویا:

 برای آماده کردن سس مواد زیر را با هم مخلوط کنید:
سرکه سیب
سس سویا
۲ پیمانه آرد ذرت
۳/۱ فنجان آب
شکر
آرد ذرت، آرد، سفیده تخم مرغ، ۳/۱ فنجان آب سرد، بیکینگ پودر، ۱ پیمانه روغن و اندکی نمک را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید، به گونه ای که حبابی روی سطح آن باقی نماند.
 در مرحله بعد مرغ‌ را تکه تکه کرده و به مواد اضافه کنید.
درون ظرفی  به ارتفاع  ۵ سانتی متر روغن بریزید و هنگامی که روغن کاملا داغ شد  مرغ را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه رنگ مرغ ها تغییر رنگ دادند آن ها را از ظرف بیرون بیاورید و درون سبدی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.


در ظرفی دیگر مقداری روغن بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید.
 سیر خرد شده را به آن بافزایید تا رنگ آن تغییر کند و در مرحله بعد سسی که آماده کرده بودیم را به آن اضافه کرده و صبر میکنیم تا کمی غلیظ شود. بعد مرغ ها را درون سس بریزید، به گونه ای که سطح هر تکه از مرغ کاملا با سس پوشانده شود.
در آخر مرغ‌ها را از ظرف خارج کرده و روی آن کنجد بریزید و سرو کنید

مرغ کنجدی شما آماده است، نوش جان.

پیشنهاد میکنیم از مقاله های زیر دیدن فرمایید
حلواارده و خواص آن

ارده و خواص آن

روغن کنجد و خواص آن

منبع: عقاب